vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkebrun

3.399 kr.

Opdag den ultimative luksus med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys i elegant mørkebrun stof. Sov bedre og stilfuldt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335842061 Kategori:

Forvandl dit soveværelse til en oase af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne fortryllende seng bliver ikke kun et fokuspunkt i din indretning, men vil også sikre dig en god nattesøvn hver eneste nat.

Sengens slidstærke stof i en smuk mørkebrun farve tilføjer elegance til rummet og skaber en rolig atmosfære. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at indstille den i den perfekte højde, så du kan nyde optimal komfort, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Det mest spændende ved denne kontinentalseng er dog det farverige LED-lys, som skaber en magisk stemning i mørket. Du kan vælge mellem forskellige farver og indstille lyset efter dit humør eller behov, hvilket giver dig mulighed for at skabe den perfekte atmosfære i dit soveværelse.

Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer høj kvalitet, holdbarhed og fremragende støtte til din krop. Fjedrene absorberer støj og stød, hvilket giver dig en mere afslappende og uforstyrret søvn. Topmadrassen er hudvenlig og sikrer ekstra komfort og blødhed.

Bemærk, at vores kontinentalseng leveres med en brugermanual til nem montering. Du vil opleve en ny dimension af komfort og stil med denne luksuriøse seng i dit soveværelse. Gør dig klar til en god nats søvn og start din dag frisk og veludhvilet med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top