vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof mørkebrun

4.384 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og elegant design er dette det ultimative valg. Hent din drømmeseng i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335838829 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende mørkebrun farve vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning. Med et enkelt og stilfuldt design fremstår denne seng som et kunstværk i sig selv og vil være et smukt fokuspunkt i dit hjem.

Det slidstærke stof, der er anvendt til denne seng, er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og modstandsdygtigt, hvilket sikrer langvarig brug og komfort. Den justerbare sengegavl giver optimal støtte, når du ønsker at slappe af og nyde en god bog eller dine foretrukne tv-programmer.

Højdepunktet ved denne seng er de farverige LED-lys, der skaber en unik atmosfære i dit soveværelse. Du kan skifte mellem forskellige farver og lysintensiteter for at skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed.

Den komfortable madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer en god nats søvn. Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver ekstra komfort og støtte.

Bemærkelsesværdigt er også den medfølgende LED-strip, som kan tilpasses i længden, så den passer perfekt til din seng. Du kan nemt montere og tilslutte den med den medfølgende USB-ledning.

Med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys får du ikke blot en komfortabel seng, men også et smukt designelement, der skaber en unik og stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, med denne fantastiske seng.

Scroll to Top