vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof gråbrun

4.824 kr.

Oplev luksus og komfort med vores kontinentalseng fra vidaXL – med indbygget LED-lys og elegant design. En drøm af en seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335838830 Kategori:

Denne smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×190 cm i en elegant gråbrun stof vil revolutionere dit soveværelse og give dig den bedste nattesøvn nogensinde. Det holdbare stof i en stilfuld nuance tilføjer et touch af luksus og komfort til din soveplads. Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give perfekt rygstøtte, når du sidder op for at læse eller slappe af.

Med den farverige LED-strip under sengen kan du skabe en hyggelig belysning, der skaber den perfekte atmosfære til afslapning. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en ergonomisk støtte og komfort hele natten. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket tilføjer ekstra komfort til din soveoplevelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning. Denne kontinentalseng leveres med brugervenlig monteringsvejledning, så du nemt kan samle den derhjemme.

Sengen er designet i stilfuld gråbrun farve og fremstillet af kvalitetsmaterialer som stof, krydsfiner og massivt træ, der sikrer lang holdbarhed. Den leveres komplet med sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strips. Skab dit helt eget personlige oase med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys og få en god nattesøvn hver nat. Opgrader dit soveværelse med stil og funktionalitet med denne unikke seng fra vidaXL.

Scroll to Top