vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof blå

4.305 kr.

Få en god nats søvn i stil med vores moderne kontinentalseng med indbygget LED-lys og blødt stof i en lækker blå farve. Perfekt til dig, der vil kombinere komfort med elegante detaljer.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335838832 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof blå, Pris: 4724.00

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng er ikke bare et sted at hvile hovedet, men et midtpunkt for dit soveværelse, der vil tilføre elegance og stil til enhver indretning.

Sengen er fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og let at rengøre. Du kan justere den stilfulde sengegavl i højden for optimal rygstøtte, når du sidder og læser eller ser fjernsyn i sengen.

Det magiske touch kommer fra de farverige LED-lys, der omgiver sengen og skaber en stemningsfuld atmosfære i rummet. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på en god nattesøvn, da fjedrene tilpasser sig din krop og absorberer bevægelser for en uforstyrret søvn.

For at give dig ekstra komfort er sengen udstyret med en hudvenlig topmadras, der sikrer en blød og behagelig overflade at sove på. Med en USB-tilslutning kan du endda oplade dine enheder nemt og bekvemt uden at forlade sengen.

Bemærk, at en manual følger med til nem montering, og mål på sengen, madrassen og topmadrassen er alle nøje afstemt for at sikre den perfekte pasform.

Giv dig selv den luksus og støtte, du fortjener, og invester i vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dag. Lad dine drømme blive til virkelighed med denne fantastiske seng, der vil give dig en god nats søvn og en smuk indretning i dit soveværelse.

Scroll to Top