vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof blå

5.380 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Skab stemning med det indbyggede LED-lys og nyd en komfortabel søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335838638 Kategori:

Forestil dig at træde ind i dit soveværelse og blive mødt af en magisk atmosfære af blidt lys, der omslutter dig i ro og komfort. Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm i en fortryllende blå farve bliver din søvnoplevelse forvandlet til en luksuriøs drømmeverden.

Denne kontinentalseng er ikke blot et sted at hvile dit hoved om natten, men et æstetisk mesterværk, der vil tilføje en stilfuld elegance til dit soveværelse. Den slidstærke stofkonstruktion af høj kvalitet er ikke kun behagelig at røre ved, men også åndbar, hvilket sikrer, at dine nætter bliver tilfredsstillende og behagelige.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke kun praktisk, men også designet med din komfort i tankerne. Du kan justere højden på sengegavlen, så den passer perfekt til dine behov, og den giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Et af de mest fascinerende elementer ved denne kontinentalseng er det farverige LED-lys, der omgiver sengen og skaber en stemningsfuld atmosfære i rummet. Lad dig fordybe i en beroligende belysning, der hjælper dig med at slappe af og falde i søvn på en blid måde.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og optimal tilpasning til din krop. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en uforstyrret søvn gennem hele natten.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stof og bløde fyld af skum, tilføjer en ekstra dimension af komfort til din soveoplevelse. Den beskytter din madras og giver dig en blød overflade at hvile på.

Lad os ikke glemme det praktiske – denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig monteringsvejledning, der gør det let for dig at samle sengen derhjemme. Med en indbygget USB-port kan du endda oplade dine enheder bekvemt, mens du hviler i din luksuriøse seng.

Sæt kursen mod drømmeland med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys og oplev en ny dimension af komfort, stil og elegance i dit soveværelse. Lad lyset guide dig til en dyb og forfriskende søvn, der genoplader din krop og sind hver nat. Giv dig selv den luksus og velvære, du fortjener, med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top