vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof sort

5.281 kr.

Oplev luksus og elegance med vidaXL kontinentalsengen. Med indbygget LED-lys og stilfuldt design giver den en uovertruffen søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335839921 Kategori:

Den fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 180×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet i dit soveværelse. Denne seng vil ikke kun være det perfekte sted at hvile dit hoved om natten, men den vil også være et elegant og moderne element i din indretning.

Med sit slidstærke og åndbare stof i en smuk sort farve udstråler denne kontinentalseng en tidløs elegance. Den medfølgende justerbare sengegavl giver ikke kun ekstra komfort, men skaber også et elegant udtryk i rummet. Den farverige LED-strip langs sengens ramme tilføjer en eksklusiv og unik atmosfære til din søvnoplevelse.

Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en støttende og behagelig liggeposition. Pocketfjedrene er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne, hvilket giver dig den bedste mulighed for en dyb og uforstyrret søvn. Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket tilføjer ekstra luksus til din soveoplevelse.

Du behøver ikke bekymre dig om tekniske detaljer, da denne kontinentalseng er nem at montere med den medfølgende brugermanual. Og med den indbyggede LED-strip kan du skabe din egen stemning i rummet med et tryk på en knap.

Gør din nattesøvn til en luksuriøs oplevelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad denne seng være det perfekte centrum i dit soveværelse, hvor komfort og stil forenes på smukkeste vis. Oplev selv den elegante og moderne charme ved denne fantastiske seng, der vil give dig søde drømme og en god nats søvn hver eneste nat.

Scroll to Top