vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkegrå

3.073 kr.

Opdag ultimativ komfort med vidaXL kontinentalseng. Det stilfulde LED-lys og det luksuriøse stof gør den til det perfekte valg til din søvnoplevelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335838703 Kategori:

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 90×190 cm kan du opleve en helt ny dimension af komfort og elegance i dit soveværelse. Denne luksuriøse seng er designet til at give dig en god nats søvn, samtidig med at den tilføjer et stilfuldt touch til din indretning.

Denne kontinentalseng er ikke bare en almindelig seng – den er et kunstværk i sig selv. Den er fremstillet af slidstærkt stof i en smuk mørkegrå farve, som både ser godt ud og føles behageligt mod huden. Sengens sengegavl kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Det mest imponerende ved denne seng er dog dens farverige LED-strip, som bringer liv til selv de mørkeste nætter. Du kan skifte imellem forskellige farver og lysindstillinger for at skabe den perfekte stemning i dit soveværelse. Lyset er både praktisk og stemningsskabende, og vil med garanti gøre din søvnrutine endnu mere behagelig.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, som sikrer optimal støtte og komfort. Fjedrene er kendt for deres høje kvalitet og lange holdbarhed, og de absorberer støj og stød effektivt for at sikre en uforstyrret søvn.

Den medfølgende topmadras er beklædt med et hudvenligt stof, som føles blødt og behageligt mod huden. Topmadrassen sikrer en ekstra lag af komfort og beskyttelse, så du kan nyde en dyb og afslappende søvn hver nat.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem montering, og at den kræver en 5V USB-strømkilde, som dog ikke medfølger i pakken. Vi tilbyder en unik seng, der ikke kun er et funktionelt møbel, men også et smukt kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og skønhed. Oplev selv magien ved vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys, og giv dig selv den ultimative luksusoplevelse i din daglige søvnritualer.

Scroll to Top