vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof sort

3.073 kr.

Oplev luksus og elegance med vores vidaXL kontinentalseng med indbyggede LED-lys. Skab en hyggelig atmosfære i soveværelset og få en god nattesøvn. Besøg os nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335838704 Kategori:

Skab dit eget magiske soveværelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i sort stof. Denne elegante seng vil ikke kun give dig en god nattesøvn, men også tilføre en luksuriøs atmosfære til dit hjem.

Stoffet på sengen er ikke kun stilfuldt, men også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer langvarig brug og komfort. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din støtte og skabe den perfekte siddende stilling til læsning eller tv-tid.

LED-stripen langs sengens kanter bringer en festlig stemning til dit soveværelse og giver dig mulighed for at skabe den ønskede belysning med et enkelt tryk. Med farverige lysmuligheder kan du skabe dit eget unikke ro og afslapningsområde.

Denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og sikrer en støjdæmpende og rolig søvn. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød, hvilket giver ekstra komfort og en følelse af velvære.

Vær opmærksom på de små detaljer, da madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er brudt. Montering er enkel med den medfølgende brugermanual, og en USB-strømkilde er påkrævet for at bruge den indbyggede USB-port.

Med en sengramme af krydsfiner og massivt træ samt en stofbetræk af polyester vil denne kontinentalseng give dig en god nats søvn og et elegant soveværelse. Skab din egen lille oase med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys og forvandle dit soveværelse til et sted, hvor drømme bliver til virkelighed.

Scroll to Top