vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof gråbrun

3.399 kr.

Oplev luksus med vores moderne kontinentalseng. Indbygget LED-lys skaber en afslappende atmosfære. Sov godt og vågn frisk på denne elegante seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335838729 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i en elegant gråbrun farve får du ikke kun en seng, men en oase af komfort og stil i dit soveværelse. Denne imponerende seng er designet til at give dig det ultimative sted at hvile og slappe af efter en lang dag.

Det slidstærke stof i en luksuriøs gråbrun farve giver sengen et sofistikeret og moderne udseende, der passer perfekt til enhver indretning. Den justerbare sengegavl sikrer ikke kun komfort, men giver også den nødvendige støtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Den farverige LED-strip, der er indbygget i sengen, skaber en hyggelig atmosfære og tilfører rummet en subtil belysning, som gør din seng til et unikt omdrejningspunkt i dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre af høj kvalitet, som tilpasser sig din krops form og sikrer en behagelig søvnoplevelse. Topmadrassen er beklædt med hudvenligt stof og giver ekstra komfort og blødhed til din seng.

Bemærk, at denne seng er designet med fokus på kvalitet og komfort. Samtidig medfølger en brugervenlig manual, der gør monteringen nem og enkel. Den indbyggede USB-port giver dig mulighed for at oplade dine enheder bekvemt, mens du hviler i din nye favoritplads.

Skab dit eget personlige soveværelsesparadis med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys og oplev en ny standard inden for luksus og komfort i din daglige hvile og søvn. Din søvnkvalitet vil aldrig have været bedre.

Scroll to Top