vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof blå

3.479 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Med indbyggede LED-lys og elegant blå stoftextur. Gør din søvn til en oplevelse. Besøg os nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335838770 Kategori:

Flyv gennem drømmeland med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende blå farve. Denne seng er ikke bare et sted at sove, men et kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til et magisk rum fyldt med både stil og komfort.

Det slidstærke stof, som sengen er betrukket med, har en enkel og elegant udstråling, der både er åndbart og holdbart. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for optimal rygstøtte, så du kan nyde en god bog eller se din yndlingsserie i den perfekte position.

Lyset i mørket skabes af den farverige LED-strip, der bringer en eventyrlig stemning til din soveplads. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du den ultimative komfort og støtte, der tilpasser sig din krops unikke behov og sikrer en rolig og afslappende søvn.

Topmadrassen er ikke kun blød og komfortabel, men også hudvenlig og giver dig en ekstra lag af luksus. Og med USB-stikket kan du nemt oplade dine enheder, mens du hviler i din personlige oase.

Sengen leveres komplet med sengeramme, sengegærde, madras, topmadras og LED-strip, samlet i en pakke, der vil bringe dig den søvn, du fortjener. Så træd ind i en verden af drømme og velvære med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys – et møbel, der ikke kun er en seng, men en oplevelse for sanserne.

Scroll to Top