vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkebrun

3.371 kr.

Få en god nats søvn med den elegante vieXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Oplev komfort og stil i én. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335810356 Kategori:

Drøm dig væk til et oase af ro og velvære med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med en elegant kombination af stilfuldt design og praktiske funktioner er denne seng det ultimative valg for dig, der søger en god nats søvn kombineret med en unik og moderne æstetik.

Sengens slidstærke stof i en smuk mørkebrun farve emmer af luksus og komfort. Stoffet er ikke kun behageligt at røre ved, men det er også åndbart, hvilket sikrer, at du altid får den rette temperatur og bevare en frisk følelse hele natten. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun en stilfuld detalje, men giver også den perfekte støtte til dig, når du ønsker at slappe af og læse en bog eller se tv i sengen.

Det virkelige wow-element ved denne seng er det farverige LED-lys, der omgiver sengens kanter og skaber en atmosfære af ro og afslapning. Du kan vælge mellem forskellige farver og lysintensiteter for at skabe den perfekte stemning i dit soveværelse. LED-striben er ikke kun en dekorativ detalje, men den tilføjer også en futuristisk og moderne touch til sengens design.

Den højkvalitets pocketfjedermadras er designet til at sikre optimal komfort og støtte til din krop hele natten lang. Pocketfjedrene tilpasser sig individuelt til din kropsform og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvnoplevelse. Med den medfølgende topmadras, der har et hudvenligt stofbetræk, vil du blive forkælet med ekstra blødhed og komfort.

Vælg denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys for at tilføre dit soveværelse en unik og luksuriøs stemning. Indbegrebet af komfort, stil og funktionalitet, denne seng vil ikke kun forbedre din søvnkvalitet, men også skabe et rum, hvor du kan slappe af og lade op. Gør dine drømme til virkelighed med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top