vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkegrå

4.502 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng, udstyret med elegant LED-lys og luksuriøst stof – din drømmeseng venter på dig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335837548 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×200 cm i en smuk mørkegrå farve er det ultimative valg til dit soveværelse. Denne seng er mere end bare et møbel – den er en oplevelse. Med et enkelt og elegant design vil denne kontinentalseng med LED-lys helt sikkert tilføre et touch af luksus og modernitet til dit soveværelse.

Det slidstærke stof giver sengen et rent og sofistikeret look samtidig med at det er åndbart og behageligt at ligge på. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan finde den perfekte position, uanset om du læser en bog eller ser fjernsyn. Og med den farverige LED-strip kan du skabe en hyggelig atmosfære og skifte stemning alt efter humør.

Denne kontinentalseng er ikke kun smuk, den er også bygget til at holde i mange år. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du en høj kvalitet, der absorberer støj og stød, så du får den mest behagelige nattesøvn muligt. Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket tilføjer ekstra komfort og sørger for, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Bemærk, at denne seng er let at samle med den medfølgende brugermanual, og selvom den har et USB-stik, skal du selv sørge for en 5V USB-strømkilde. Med denne kontinentalseng med LED-lys får du ikke kun en seng, men en hel oplevelse af komfort, stil og moderne teknologi. Gør dit soveværelse til et sted, du virkelig elsker at være, med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top