vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm fløjl mørkegrå

3.165 kr.

Oplev luksus og komfort med vores elegante kontinentalseng med indbygget LED-lys i fløjl. Perfekt til en god nats søvn og et stilfuldt soveværelse. Besøg os nu og få din drømmeseng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335806000 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys er designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse og samtidig tilføre elegance til dit soveværelse. Den bløde fløjlbeklædning i en smuk mørkegrå farve føles luksuriøs og behagelig at røre ved, og dens tætte fibre sikrer komfort hele natten. Med en praktisk justerbar sengegavl kan du nemt tilpasse din position, mens du læser eller ser tv i sengen.

Den farverige LED-strip, der er indbygget i sengen, skaber en hyggelig belysning og tilføjer en moderne touch til din indretning. Den højkvalitets madras med pocketfjedre er kendt for sin holdbarhed og komfort, idet fjedrene effektivt absorberer stød og støj, hvilket sikrer en rolig søvn.

En hudvenlig topmadras med et blødt stofbetræk tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Med en brugervenlig manual er monteringen nem og ubesværet.

Denne kontinentalseng er ideel til dig, der sætter pris på kvalitet og stil i soveværelset. Med dens elegante design og praktiske funktioner vil denne seng være centrum for afslapning og velvære i dit hjem. Skab en oase af ro og luksus med denne smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys, og opgrader din søvnoplevelse i dag.

Scroll to Top