vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl mørkegrøn

3.035 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med smukt LED-lys og blød fløjlsoverflade. Optimal komfort og stil i én seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808079 Kategori:

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med denne smukt designede vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Den perfekte kombination af stil og funktionalitet vil forvandle dit soveværelse til et elegant tilflugtssted, hvor du kan nyde god nattesøvn hver nat.

Sengens bløde fløjlsmateriale i en dyb mørkegrøn farve er ikke kun en fryd for øjet, men det føles også utroligt behageligt at ligge i. Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer en støttende og komfortabel liggeoplevelse. Topmadrassen er hudvenlig og blød, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Det, der virkelig skiller denne kontinentalseng ud, er den farverige LED-strip, der giver en atmosfærisk belysning og skaber en hyggelig stemning i rummet. Du kan justere lysets intensitet og farve efter behov og skabe den perfekte atmosfære til afslapning og hvile.

Sengegavlen på sengen kan let justeres i højden, så du kan finde den mest behagelige position, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Den stilfulde og moderne seng vil hurtigt blive det centrale element i dit soveværelse og tilføre en følelse af luksus og elegance.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en god nats søvn, men også et smukt møbel, der vil bidrage til at skabe en indbydende og afslappende atmosfære i dit soveværelse. Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvnkvalitet og stil med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top