vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl lyserød

3.030 kr.

Oplev luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjlsblødt lyserødt stof. En perfekt blanding af elegance og moderne teknologi.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808110 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys er mere end bare en seng – den er et designmæssigt statement. En perfekt kombination af elegance og funktionalitet, denne seng vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst oase af komfort. Den bløde fløjl polstring og den justerbare sengegavl skaber en behagelig og støttende overflade, perfekt til både afslapning og søvn.

Det virkelige højdepunkt ved denne seng er den farverige LED-strip, der lyser op i mørket og skaber en stemningsfuld atmosfære. Du kan vælge mellem forskellige farver, så du kan tilpasse lyset efter dit humør eller lejlighed. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop og sikrer en fredelig nattesøvn uden forstyrrelser.

Topmadrassen, der er dækket af et hudvenligt stof, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse. Og med USB-stikket kan du oplade dine enheder bekvemt ved siden af sengen. Denne seng er ikke kun et smukt møbel, men også en praktisk løsning til moderne livsstil.

Med en detaljeret brugermanual medfølger, er monteringen enkel og ligetil. Bemærk, at madrassen ikke kan returneres efter åbning af emballagen af hygiejniske årsager. Dette er en investering i din søvnkvalitet og din livsstil. Skab dit eget private paradis med denne smukke kontinentalseng med LED-lys i lyserød fløjl. Oplev en ny dimension af komfort og design – din nattesøvn har aldrig været mere luksuriøs.

Scroll to Top