vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl lysegrå

4.523 kr.

Få den ultimative luksusoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl, lysegrå. Skab stemning og stil i soveværelset. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808210 Kategori:

Med den smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå fløjl kan du give dit soveværelse en luksuriøs og moderne opgradering. Denne seng bliver ikke kun et sted at hvile hovedet, men også et imponerende fokuspunkt i rummet. Den bløde fløjlopbetrukne seng ramme og sengegavl skaber en indbydende atmosfære, mens du skaber den ultimative komfortzone til afslapning og søvn.

Sengen er designet med en praktisk justerbar sengegavl for at give optimal støtte, når du gerne vil nyde en god bog eller se din yndlingsserie. Det farverige LED-lys tilføjer en ekstra dimension til din soveoplevelse og skaber en hyggelig stemning, perfekt til afslapning.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen, med dens hudvenlige betræk og bløde skumfyld, forbedrer yderligere din liggekomfort.

Bemærk, at madrassen ikke kan returneres efter åbning af emballagen af hygiejniske årsager. Men med den medfølgende brugermanual vil du nemt kunne samle denne elegante seng og forberede dig på en god nats søvn. Så tag springet og invester i din søvnkvalitet med denne elegante og moderne vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Bring luksus ind i dit soveværelse og gør din søvn til en oplevelse hver nat.

Scroll to Top