vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl sort

4.570 kr.

Oplev luksus og elegance med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl. Skab den perfekte stemning i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808212 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl sort, Pris: 4719,00 DKK

Drøm dig ind i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i smukt sort fløjl. Denne seng vil ikke kun forvandle dit soveværelse, men også din søvnoplevelse.

Det bløde fløjlstof på sengen er ikke kun behageligt at røre ved, det tilføjer også en følelse af elegance og stil. Den justerbare sengegavl giver fremragende rygstøtte, hvilket gør det perfekt til læsning eller tv i sengen.

Det farverige LED-lys under sengen skaber en magisk atmosfære og giver dig mulighed for at skræddersy lyset efter dit humør. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du ikke kun en behagelig nattesøvn, men også holdbarhed og støtte.

Den medfølgende topmadras med hudvenligt stofbetræk øger komforten yderligere. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes.

Med en praktisk USB-stik kan du nemt tilslutte dine enheder og nyde bekvemmeligheden ved moderne teknologi.

Skab dit drømmesoveværelse med vores vidaXL kontinentalseng. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til nem montering, inklusive en brugermanual for en problemfri opsætning.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores kontinentalseng med LED-lys – den perfekte blanding af skønhed og funktionalitet. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse hver nat.

Scroll to Top