vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl mørkegrå

2.911 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores kontinentalseng fra vidaXL. Med indbyggede LED-lys og elegant fløjl betyder god søvn aldrig at gå på kompromis med stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335806163 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå fløjl er det ultimative valg for dig, der ønsker den perfekte kombination af komfort, stil og funktionalitet i dit soveværelse. Med sit luksuriøse fløjlsmateriale og moderne LED-lysdesign vil denne seng forvandle dit soveværelse til en oase af stil og elegance.

Den bløde fløjlsmadras i en elegant mørkegrå farve er ikke kun behagelig at hvile på, men tilføjer også en sofistikeret touch til din indretning. Den justerbare sengegavl giver optimal rygstøtte, mens de indbyggede pocketfjedre sikrer både holdbarhed og tilpasningsevne. Med en farverig LED-strip kan du skabe den perfekte stemning og belysning i dit soveværelse, lige efter dit humør.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng, mens den praktiske USB-stik muliggør nem tilslutning af elektroniske enheder. Denne kontinentalseng er ikke kun et møbel, men en investering i din søvnkomfort og velvære.

Med en størrelse på 90×190 cm passer denne seng perfekt til mindre soveværelser, og dens stilfulde udseende vil gøre den til midtpunktet i rummet. Med hvert detalje omhyggeligt designet for at sikre den bedst mulige søvnoplevelse, er vidaXL kontinentalsengen med LED-lys en lækker tilføjelse til enhver moderne boligindretning.

Gør din søvnoplevelse til noget særligt med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Oplev den perfekte blanding af stil, komfort og funktionalitet, og lad dine drømme føre dig til en verden af fred og ro.

Scroll to Top