vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl mørkegrøn

3.020 kr.

Opgrader din soveværelsesoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL – med indbygget LED-lys for en sjov og afslappende atmosfære.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335806165 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl i en smuk mørkegrøn farve vil transformere dit soveværelse til et elegant og behageligt fristed. Den bløde fløjl er ikke kun luksuriøs at se på, men også utrolig behagelig at røre ved. Med en justerbar sengegavl kan du nemt tilpasse din siddeposition for ultimativ komfort, når du læser eller ser tv i sengen.

Det farverige LED-lys langs sengens ramme skaber en hyggelig og beroligende atmosfære, perfekt til at slappe af efter en lang dag. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, garanteres du en god nattesøvn med optimal støtte og holdbarhed. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og sikrer en ekstra lag af komfort.

Du får ikke kun en seng, men en komplet oplevelse med denne vidaXL kontinentalseng. Monteringen er enkel med den medfølgende brugermanual, og du kan endda klippe LED-striben tilpasset din seng. Bemærk venligst, at madrassen ikke kan returneres, når emballagen er åbnet af hygiejniske årsager.

Skab et stilfuldt og afslappende rum med denne vidaXL kontinentalseng. Med dens elegante design og innovative LED-lys er den det perfekte valg til enhver, der søger både stil og komfort i deres soveværelse. Gå ikke glip af chancen for at forvandle dit soveværelse med denne unikke og inspirerende kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top