vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof sort

2.727 kr.

Forkæl dig selv med luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Gør din søvnoplevelse unik og behagelig. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335775674 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL er mere end bare en seng – den er et designmæssigt statement og en oase for god nattesøvn. Med sit elegante sorte stof og praktiske justerbare sengegavl kombinerer denne seng både stil og funktionalitet på smukkeste vis.
Men det er ikke bare udseendet, der imponerer. Denne kontinentalseng er også udstyret med en farverig LED-strip, der skaber en stemningsfuld belysning og tilføjer et moderne touch til dit soveværelse. Du kan nu skabe din helt egen atmosfære med et tryk på en knap.
Komforten på denne seng er i topklasse takket være den højkvalitets madras med individuelle pocketfjedre. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.
Men det stopper ikke der. Den medfølgende topmadras med hudvenligt betræk gør din søvnoplevelse endnu bedre og sikrer, at du vågner op veludhvilet og klar til en ny dag.
Med et bekvemt USB-stik integreret i sengen kan du nemt oplade dine enheder, mens du slapper af i din komfortable rede. Så du vil altid være forbundet, selv når du hviler.
Alt i alt er denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys en investering i både stil, komfort og funktion. Den er designet til at forvandle dit soveværelse til et elegant tilflugtssted og sikre dig en god nats søvn hver eneste nat. Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvnkvalitet og dit velvære med denne smukke kontinentalseng.

Scroll to Top