vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof lysegrå

2.776 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof. Det perfekte valg for en god nattesøvn og stilfuld indretning. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801509 Kategori:

Med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dimensionerne 90×200 cm kan du opleve en himmelsk søvnoplevelse hver eneste nat. Denne luksuriøse seng vil ikke kun revolutionere dit soveværelses udseende, men også din søvnkomfort. Denne seng er designet med fokus på både stil, funktionalitet og komfort.

Denne kontinentalseng er et smukt blikfang i ethvert soveværelse med sit stilfulde lysegrå stof, der både er åndbart og slidstærkt. Sengens sengegavl kan justeres i højden og giver dig fantastisk støtte, mens du sidder op i sengen og læser en god bog eller ser din yndlingsserie. Men det er ikke alt – denne seng kommer også med en farverig LED-strip, der giver dig mulighed for at skabe stemningsbelysning i dit soveværelse og skabe den perfekte atmosfære til afslapning.

Madrasen på denne kontinentalseng har individuelle pocketfjedre, der garanterer en høj holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og er utrolig behagelig at ligge på. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Ud over det første indtryk af design og komfort, kommer denne kontinentalseng med praktiske egenskaber som et USB-stik til din bekvemmelighed. Den medfølgende LED-strip har en længde på 55 cm og leveres med en ekstra lang USB-ledning på 150 cm. Vores seng leveres med en detaljeret brugermanual for nem montering, og kun dele med saksesymbolet kan klippes.

Mål:
– Seng: 203 x 90 x 78/88 cm (L x B x H)
– Madras: 90 x 200 x 20 cm (B x L x H)
– Topmadras: 90 x 200 x 5 cm (B x L x H)

Det er på tide at opgradere din søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Tag det første skridt mod bedre søvn og stilfuld indretning med denne moderne og funktionelle seng i dag.

Scroll to Top