vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof mørkegrå

2.820 kr.

Få drømmesengen med vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys, stilrent design og lækker stof – din ultimative soveoplevelse venter.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801541 Kategori:

Forestil dig at træde ind i dit drømmesoveværelse, hvor en aura af ro og elegance møder dig. Centrum for dette paradis er den fortryllende vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende mørkegrå farve. Lad dig forsigtigt omslutte af sengens slidstærke stof, som både er åndbart og lækkert at berøre. Det enkle og rene design udstråler en tidløs skønhed, der vil tjene som et fokuspunkt i dit soveværelse.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke blot dekorativ, men også praktisk. Du kan justere højden for at opnå den perfekte støtte, når du læser en god bog eller ser din yndlingsfilm. Lad dig forbløffe af den farverige LED-strip, der spreder lys og liv i mørket, og skaber en stemning af ro og afslapning.

Når det kommer til komfort, skuffer denne kontinentalseng bestemt ikke. Den madras med pocketfjedre er af højeste kvalitet og tilpasser sig din krop perfekt, for en god nats søvn. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket giver en uovertruffen ro og komfort. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der er blødt og behageligt at ligge på.

For en behagelig og praktisk oplevelse er denne kontinentalseng nem at montere med den medfølgende brugermanual. Du kan endda tilpasse LED-strippen ved at klippe den, så den passer perfekt til din seng. Bemærk, at du får brug for en 5V USB-strømkilde til at fuldende oplevelsen med LED-lyset.

Med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys får du ikke kun en seng, men en oase af komfort, stil og elegance. Giv dig selv den luksus, du fortjener, og skab dit eget personlige drømmesoveværelse med denne enestående seng. Velkommen til en ny æra af sovekomfort og stilfuld indretning – velkommen til din nye favoritplads i hjemmet.

Scroll to Top