vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof cremefarvet

3.087 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant design er denne seng perfekt til dig, der ønsker både stil og komfort. Gør din søvn til en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801545 Kategori:

Step ind i en verden af luksus og komfort med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk cremefarvet nuance. Denne seng er ikke bare et sted at hvile hovedet om natten, det er et designmæssigt statement i dit soveværelse.

Sengens slidstærke stof har en elegant og ren æstetik, samtidig med at det er åndbart og slidstærkt. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den giver optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Lys op i mørket med den farverige LED-strip, der skaber en atmosfære af ro og velvære.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller. Denne kontinentalseng kommer med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og en behagelig liggeoplevelse. Fjedrene absorberer støj og vibrationer, så du kan sove uforstyrret hele natten. Topmadrassen er hudvenlig og blød, så du får den ultimative komfort.

Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Til din bekvemmelighed kommer hver seng med en brugermanual for nem montering. Så gå ikke glip af chancen for at tage din nattesøvn til et nyt niveau af komfort og stil med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top