vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof lysegrå

3.296 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil i din seng med vidaXLs kontinentalseng med indbygget LED-lys i en elegant lysegrå farve. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801571 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i lysegrå stof på 120×200 cm kan du opleve ultimativ komfort og stil i dit soveværelse. Denne innovative seng vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst og moderne rum, der indbyder til afslapning og ro.

Sengens slidstærke stof i en elegant lysegrå farve tilføjer et sofistikeret touch til enhver indretning. Det åndbare stof er behageligt mod huden og sikrer, at du sover godt hele natten. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den til din foretrukne siddeposition og nyde optimal rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Et af de mest imponerende funktioner ved denne kontinentalseng er det farverige LED-lys, der skaber en stemningsfuld atmosfære i rummet. Du kan nemt ændre farverne og lysstyrken på LED-striben for at skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed.

Sengens komfort er i topklasse takket være den højkvalitets madras med pocketfjedre. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Den medfølgende topmadras er blød og behagelig og sikrer en ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse.

Derudover leveres sengen med en brugervenlig manual, der gør monteringen hurtig og nem. Bemærk, at sengen har et praktisk USB-stik, men husk at den certificerede strømkilde ikke er inkluderet.

Gør din søvnoplevelse til noget særligt med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad dig inspirere af denne elegante og moderne seng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en fantastisk måde. Oplev den ultimative luksus i dit soveværelse med denne enestående kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top