vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof mørkegrå

3.220 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng med indbygget LED-lys og stilfuldt design i mørkegrå stof, perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801572 Kategori:

Drøm sødt og vågn op forfrisket hver morgen med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dimensionen 120×200 cm. Denne seng er ikke bare et sted at hvile hovedet, den er et kunstværk i sig selv, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Sengens stilfulde design i mørkegrå stof kombineret med et subtilt LED-lys langs sengegærdet skaber en atmosfære af luksus og komfort. Du kan endda justere LED-lyset for at skabe det perfekte stemningslys til enhver lejlighed. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en ergonomisk siddeposition, men tilføjer også et strejf af elegance til din indretning.

Denne kontinentalseng er ikke kun et visuelt mesterværk, men den er også bygget til at sikre en behagelig søvnoplevelse. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du optimal støtte og trykaflastning. Den medfølgende topmadras er betrukket med hudvenligt stof og sikrer ekstra komfort.

Teknologien møder komfort med det farverige LED-lys, der skaber en atmosfære af ro og afslapning i dit soveværelse. USB-stikket gør det let at tilslutte og tænde lyset, hvilket gør det let at skabe den perfekte stemning.

Vi har tænkt på alt for din komfort og bekvemmelighed – fra det slidstærke stof til nem montering. Denne kontinentalseng kommer med en brugervenlig manual og er designet til at give dig års glæde og god søvn.

Gå ikke glip af muligheden for at omdanne dit soveværelse til et stilfuldt og komfortabelt rum med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Det er ikke bare en seng – det er en investering i din søvnkvalitet og velvære.

Scroll to Top