vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkebrun

2.581 kr.

Opgrader din soveværelsesstil med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og elegant mørkebrunt stof. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335774380 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med sit elegante og moderne design vil denne seng blive et smukt fokuspunkt i rummet. Den slidstærke stofbeklædning i en smuk mørkebrun farve tilføjer en luksuriøs følelse til sengen og passer perfekt til enhver indretning.

Sengens sengegavl er ikke kun en visuel fornøjelse, men også yderst praktisk, da den kan justeres i højden for at give den optimale støtte, når du sidder op i sengen. LED-striben, der pryder sengens underside, tilføjer en stemningsfuld belysning til dit soveværelse, perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære.

Den komfortable madras med pocketfjedre sikrer en god nattesøvn med høj kvalitet og holdbarhed. De individuelle fjedre tilpasser sig kroppens form og absorberer støj og bevægelse, så du kan sove uforstyrret hele natten. Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver ekstra komfort og en luksuriøs følelse.

Sengen leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Den medfølgende LED-strip har en USB-stik, men husk, at den certificerede USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Med målene 203 x 80 x 78/88 cm er denne seng ideel til enkeltsoveværelser eller gæsteværelser, og dens høje kvalitet og stilfulde design vil gøre den til det foretrukne valg for enhver, der værdsætter komfort og æstetik. Skab dit drømmesoveværelse med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top