vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof cremefarvet

4.028 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i cremefarvet stof med indbygget LED-lys. Skab en hyggelig stemning i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335774514 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i størrelsen 140×190 cm kan du opleve en helt ny dimension af komfort og stil i dit soveværelse. Denne moderne og stilfulde seng bliver et centralt element i din indretning og vil give dig den bedste nattesøvn.

Denne kontinentalseng er designet med et slidstærkt stof, der ikke alene ser elegant ud, men også er åndbart og holdbart. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og få optimal støtte, når du sidder op i sengen.

Et af de mest unikke træk ved denne seng er det farverige LED-lys, der er indbygget i sengerammen. Med et enkelt tryk kan du skabe en hyggelig atmosfære i dit soveværelse og tilpasse lyset efter dit humør. Det er den perfekte måde at skabe en afslappende stemning før sengetid.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en behagelig søvnoplevelse. De absorberer støj og bevægelser, hvilket betyder, at du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod huden.

Ved køb af vidaXL kontinentalsengen med LED-lys får du alt, hvad du har brug for til en god nattesøvn. Produktet leveres med en brugervenlig manual, så du nemt kan samle sengen derhjemme. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet.

Tilføj et strejf af luksus og modernitet til dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad lyset guide dig til drømmeland og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen. Gør din søvn til en oplevelse med denne eksklusive seng fra vidaXL.

Scroll to Top