vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof mørkegrå

3.760 kr.

Få en god nattesøvn i luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og stilfuldt design er dette det ultimative soveværelsesmøbel.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801603 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×190 cm i en elegant mørkegrå farve er det ultimative valg til dit soveværelse. Med denne seng i centrum vil du opleve en ny form for luksus og komfort, der vil forbedre din søvnkvalitet og æstetikken i rummet.

Sengen er konstrueret med slidstærkt stof, der ikke kun giver et rent og moderne udseende, men også er åndbart og holdbart. Du vil elske den praktiske sengegavl, der kan justeres i højden for at give den perfekte rygstøtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se tv i sengen.

Det mest unikke ved denne seng er det farverige LED-lys, der omgiver den og skaber en beroligende atmosfære i rummet. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre sikres du en høj kvalitet og optimal tilpasning til din krop, hvilket resulterer i en fredelig og behagelig søvnoplevelse.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver ekstra komfort og beskyttelse mod slid. Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

For nem montering medfølger en brugermanual, og sengen er designet til at være let at samle. Den har endda en indbygget USB-stik, så du kan oplade dine enheder bekvemt om natten.

Giv dit soveværelse en opgradering med denne elegante kontinentalseng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en unik og inspirerende måde, som vil forvandle dit hjem til en oase af ro og stilfuld luksus.

Scroll to Top