vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof mørkegrå

4.002 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys. Skab en luksuriøs atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801642 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 160×200 cm i en elegant mørkegrå farve er mere end bare en seng – den er et kunstværk i dit soveværelse og en garanti for en skøn nattesøvn. Med sit slidstærke stof og justerbare sengegavl kombinerer sengen stil og funktionalitet på bedste vis.

Det, der virkelig skiller denne kontinentalseng ud, er det farverige LED-lys, som bringer en helt ny dimension af stemning og atmosfære til dit soveværelse. Skab dit eget lysshow og skift mellem farver alt efter humør og behov, lige fra beroligende blå til opkvikkende grøn.

Men det er ikke kun udseendet, der gør denne seng til noget særligt. Den er også udstyret med en madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og giver dig den støtte og komfort, du har brug for en god nats søvn. Den medfølgende hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af blødhed og luksus.

For at gøre oplevelsen endnu bedre, har sengen et USB-stik integreret, så du nemt kan oplade dine enheder direkte fra sengen. Praktisk og moderne på én gang. Med et futuristisk design, holdbare materialer og en fantastisk komfort er denne kontinentalseng fra vidaXL det ultimative valg for dig, der ønsker en seng ud over det sædvanlige. Giv dig selv og dit soveværelse en opgradering med denne drømmeseng, der ikke kun sikrer dig en god nattesøvn, men også bringer et strejf af luksus og elegance til din hverdag. Læn dig tilbage, slap af og lad dig forføre af denne enestående seng, der er skabt til at løfte dine drømme til nye højder.

Scroll to Top