vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof lysegrå

4.506 kr.

Få en god nats søvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og stilrent design er denne seng det perfekte valg for dig, der ønsker komfort og elegance. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335771246 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof er det ultimative valg for dig, der ønsker både stil, komfort og funktion i dit soveværelse. Med sit enkle og stilfulde design vil denne seng skabe et smukt fokuspunkt i rummet og tilføre en følelse af elegance.

Det slidstærke stof i lysegrå farve giver sengen et rent og moderne look, samtidig med at det er åndbart og behageligt at ligge på. Med en justerbar sengegavl kan du tilpasse din siddeposition, mens du nyder optimal støtte til ryggen under læsning eller tv-kiggeri.

Det unikke twist ved denne seng er dens farverige LED-lysstrip, som skaber en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Du kan vælge mellem forskellige farver og lysindstillinger, der kan tilpasses efter behov og ønsker.

Denne kontinentalseng er udstyret med en komfortabel madras med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og skræddersyet støtte til din krop. Med en hudvenlig topmadras får du ekstra blødhed og komfort til en god nattesøvn.

Bemærk, at denne seng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Sørg for at behandle sengen med omhu, da af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Oplev luksus og komfort i sengen med den stilfulde vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof. Skab dit eget personlige oase i soveværelset med denne fantastiske seng, der kombinerer design, funktionalitet og høj kvalitet på en enestående måde.

Scroll to Top