vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof blå

4.289 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus i din egen seng med denne moderne kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og stilfuldt design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335771252 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i smuk blå stof vil du opleve en helt ny dimension af komfort og stil i dit soveværelse. Denne elegante seng er mere end bare et møbelstykke – den er et kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst fristed, hvor du kan slappe af og genoplade din krop og sind.

Den slidstærke stofbeklædning på sengen giver et rent og moderne udseende, samtidig med at den er åndbar for optimal komfort. Justérbar sengegavl giver ikke kun et stilfuldt udtryk, men også fremragende støtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Det magiske LED-lys integreret i sengens design tilføjer en stemningsfuld belysning, der kan skifte farver og skabe en afslappende atmosfære i rummet. Det er den perfekte måde at skabe en hyggelig og romantisk stemning i dit soveværelse.

Den højkvalitets madras med pocketfjedre tilbyder en fantastisk støtte til din krop, mens topmadrassen med hudvenligt stofbetræk sikrer ekstra komfort og luksus.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem montering og er designet til at tilføre dit hjem en følelse af luksus og velvære. Skab et rum, hvor du kan slappe af og forynge dig selv med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL. En investering i din søvnkvalitet og dit velvære, som du vil nyde i mange år fremover.

Scroll to Top