vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof gråbrun

3.146 kr.

Forkæl dig selv med vores komfortable kontinentalseng med indbygget LED-belysning. Din søvn fortjener det bedste – Prøv den i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335770064 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng med indbygget LED-lys vil forvandle dit soveværelse til et oase af luksus og komfort. Den elegante gråbrune stoftextur giver et sofistikeret og moderne udtryk, der passer perfekt til enhver indretningsstil. Sengens sengegavl kan justeres i højden for at sikre optimal komfort, mens de farverige LED-lys tilføjer en stemningsfuld atmosfære til rummet. Med en madras fyldt med pocketfjedre får du den perfekte kombination af støtte og fleksibilitet, så du kan nyde en dyb og afslappende søvn hver nat.

Topmadrassen er betrukket med en hudvenlig og slidstærk polyesterblanding, der føles behagelig mod huden og sikrer en hygiejnisk soveoplevelse. Den innovative LED-strip, der strækker sig langs sengens omkreds, giver dig mulighed for at skabe dit eget personlige lysshow og tilføje en ekstra dimension til din nattesøvn. Selv monteringen er enkel takket være den medfølgende brugermanual, så du hurtigt kan nyde fordelene ved denne luksuriøse kontinentalseng.

Skab en stilfuld og afslappende atmosfære i dit soveværelse med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig fordybe i luksus og komfort, og oplev den bedste søvn i dit liv med denne unikke og inspirerende sengeløsning.

Scroll to Top