vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof lysegrå

3.230 kr.

Opdag ultimativ komfort med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL, udstyret med stemningsfuldt LED-lys og luksuriøst stof i en stilfuld lysegrå farve.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335770122 Kategori:

Med denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof kan du skabe dit eget personlige oase af komfort og stil i dit soveværelse. Denne seng er ikke bare et sted at sove, men et sted at slappe af, drømme og oplade dine batterier til en ny dag.

Det slidstærke stof skaber et rent og elegant udseende, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Sengegavlen kan justeres i højden for at give dig den ideelle rygstøtte, når du sidder op og læser en bog eller ser tv. LED-lysstripen langs sengens kant tilføjer en stemningsfuld belysning til dit soveværelse og skaber en hyggelig atmosfære.

Den indbyggede madras med pocketfjedre tilbyder fremragende støtte og komfort, mens den hudvenlige topmadras sikrer en blød overflade at sove på. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn hele natten.

Denne kontinentalseng er ikke kun et praktisk møbel, men også en elegant og moderne tilføjelse til dit hjem. Med en enkel og stilfuld lysegrå farve passer den nemt ind i enhver indretning.

Slap af, lad tankerne flyve og nyd en dyb og behagelig søvn i denne komfortable og stilfulde kontinentalseng med LED-lys. En investering i din søvnkvalitet og velvære, der vil gøre dit soveværelse til det mest elskede rum i dit hjem.

Scroll to Top