vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof mørkegrå

3.749 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Få en god nats søvn i stil. Find din perfekte søvnzone i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335770154 Kategori:

Dyk ned i drømmeland med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Forestil dig at synke ned i den bløde madras med pocketfjedre, der former sig efter din krop og giver dig den optimale søvnoplevelse.

Sengens stilfulde mørkegrå stof og justerbare sengegavl tilføjer elegance til ethvert rum, samtidig med at den praktiske LED-strip tilføjer en stemningsfuld belysning i forskellige farver. Skab den perfekte atmosfære til en afslappende nat søvn eller læsetid i sengen.

Den hudvenlige topmadras sikrer en blød overflade at hvile på, mens det slidstærke stof holder sengen frisk og indbydende i lang tid. Med en stærk konstruktion af krydsfiner og lærketræ er denne seng bygget til at holde i mange år fremover.

Funktionalitet møder stil med denne elegante kontinentalseng, der tilbyder den optimale kombination af komfort og æstetik. Så tag springet og opgrader din nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dag.

Scroll to Top