vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof gråbrun

3.966 kr.

Oplev en fantastisk nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med integreret LED-lys og stilfuldt stofdesign. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335770157 Kategori:

Med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×190 cm i en elegant gråbrun farve får du ikke bare en seng, du får en hel oplevelse af komfort og stil i dit soveværelse. Denne seng bliver et imponerende fokuspunkt og et symbol på luksus i dit hjem.

Sengen er designet med et slidstærkt stof, der ikke kun giver et rent udseende, men også er åndbart og holdbart i brug. Den medfølgende sengegavl er praktisk og kan justeres i højden efter dine behov, så du altid har den rette støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Et af de mest imponerende funktioner ved denne kontinentalseng er det farverige LED-lys, der omkranser sengen. Skab en afslappende atmosfære med lys i alle regnbuens farver og nyd dit private lys-show i nattens stilhed.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og sikrer en behagelig og støjsvag søvn. En hudvenlig topmadras fuldender soveoplevelsen ved at tilføre ekstra blødhed og komfort.

Vi vil gerne understrege vigtigheden af at bevare hygiejnen, hvorfor madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er åbnet. For din bekvemmelighed medfølger en brugermanual til nem montering.

Skab dit eget personlige tilflugtssted med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad lyset lyse dig ind i drømmeland, omfavnet af luksus og komfort hver eneste nat. Lad din søvnoplevelse blive til noget ekstraordinært med denne enestående seng.

Scroll to Top