vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof cremefarvet

4.472 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys og elegant cremefarvet stof. Giv din søvn en opgradering i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335770220 Kategori:

Træd ind i en verden af komfort og luksus med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i en smuk cremefarve. Denne imponerende seng vil ikke kun være et praktisk sted at hvile hovedet, men også et smukt fokuspunkt i dit soveværelse.

Med sit slidstærke stof, der både er åndbart og holdbart, vil sengen ikke blot give dig en behagelig nattesøvn, men også et stilfuldt udtryk. Sengegavlen kan justeres i højden for optimal rygstøtte, når du sidder i sengen og slapper af med en god bog eller ser din yndlingsserie.

Det mest imponerende ved denne seng er dog det farverige LED-lys, der skaber en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Med de indbyggede individuelle pocketfjedre i madrassen er komforten i top, da de effektivt absorberer støj og stød for en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er hudvenlig og lækker blød, så du kan sove trygt og behageligt hver nat.

Vær opmærksom på de praktiske detaljer, såsom at sengen leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Og husk, for at bevare hygiejnen kan madrassen desværre ikke returneres, hvis emballagen først er åbnet.

Og det bedste af det hele? Denne komfortable og stilfulde kontinentalseng leveres komplet med sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys – den perfekte kombination af komfort, stil og funktionalitet.

Scroll to Top