vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof gråbrun

4.713 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Stilfuld stof i gråbrun farve. Strålende belysning og drømmeagtig søvn venter dig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335770227 Kategori:

Denne imponerende vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 180×200 cm i en smuk gråbrun farve vil bringe både stil og funktionalitet til dit soveværelse. Sengen er designet med et fokus på både æstetik og komfort, og den vil være et imponerende centrum i enhver soveværelsesindretning.

Udover sit elegante udseende er denne kontinentalseng også yderst praktisk. Med et slidstærkt stof, der er åndbart og holdbart, kan du være sikker på, at denne seng vil holde i lang tid. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition for optimal komfort, når du læser eller ser tv i sengen.

Et af de mest imponerende features ved denne seng er det farverige LED-strip, der skaber en stemningsfuld og hyggelig atmosfære i dit soveværelse. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer høj kvalitet, holdbarhed og perfekt støtte til din krop. Topmadrassen er hudvenlig og blød, og alt i alt bidrager denne seng til en forbedret søvnkvalitet.

Bemærk, at denne seng leveres med en brugervenlig vejledning til nem montering. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Sengen kommer også med et USB-stik, men en certificeret 5 V USB-strømkilde er ikke inkluderet.

Med dimensioner på 203 x 180 x 78/88 cm (L x B x H) for sengen, 180 x 200 x 20 cm (B x L x H) for madrassen og 180 x 200 x 5 cm (B x L x H) for topmadrassen, passer denne kontinentalseng perfekt til en stor dobbeltsengsstørrelse. Med pakken inkluderet en sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strips, får du alt hvad du behøver for at opgradere din søvnoplevelse med stil og elegance.

Scroll to Top