vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof blå

4.312 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys og elegant blåt stof. Gør din søvn til en oplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335770229 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 180×200 cm er ikke bare en almindelig seng – den er en oase af komfort og stil i dit soveværelse. Med sit enkle og rene udseende i slidstærkt blåt stof tilføjer denne seng et strejf af elegance til enhver indretning.

Sov godt med den praktiske justerbare sengegavl, der giver fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Og lad dig fortrylle af det farverige LED-lys, der skaber en magisk atmosfære i mørket.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og tilpasningsevne, der sikrer dig en god nats søvn. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket giver dig ro og komfort hele natten.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, og sammen med den komplette seng vil du opleve en helhed af luksus og velvære. Skab dit eget personlige oase i soveværelset med denne unikke kontinentalseng med LED-lys.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen nem og enkel. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Så lad dig forføre af denne lækre kontinentalseng, der vil give dig den bedste søvnoplevelse hver nat. Bestil den i dag og tag det første skridt mod en bedre søvnoplevelse og et smukt soveværelse.

Scroll to Top