vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof sort

4.421 kr.

Oplev luksus i soveværelset med vidaXL kontinentalsengen. Med indbygget LED-lys og stilrent design tilbyder denne seng både komfort og elegance.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335767915 Kategori:

Dykp ned i luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof, et mesterværk af elegance og funktionalitet. Oplev den ultimative søvnoplevelse, mens du indhylles i luksus og belyses af farverige LED-lys.

Denne kontinentalseng er designet til at være det strålende centrum i dit soveværelse. Det slidstærke stofkabinet i elegant sort tilføjer en sofistikeret touch til enhver indretning, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl giver den perfekte støtte, når du sidder op og slapper af, læser en bog eller ser fjernsyn.

Med den farverige LED-stribe under sengen kan du skabe en magisk stemning i rummet og tilføre en ekstra dimension til din søvnoplevelse. De indbyggede pocketfjedre i madrassen sikrer en ekstraordinær komfort og støtte, samtidig med at de absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn.

Topmadrassen er dækket af en hudvenlig polyesterbetræk og fyldt med blødt skum for en himmelsk følelse, der omfavner dig, når du lægger hovedet på puden. Den medfølgende brugermanual gør monteringen let og problemfri, så du hurtigt kan nyde din nye oase af komfort.

Bemærk, at for din sikkerhed og hygiejne kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Vi har tænkt på alt for at give dig den bedste søvnoplevelse – fra det justerbare LED-lys til den høje kvalitet af materialerne.

Opgrader dit soveværelse til et sted for luksus og afslapning med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Skab din egen oase af komfort og stil og lad drømmene føre dig ind i en verden af ro og velvære. Når kun det bedste er godt nok, er denne kontinentalseng det oplagte valg for den kræsne sovende.

Scroll to Top