vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof cremefarvet

4.742 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i cremefarvet stof. Gør dit soveværelse til et luksuriøst oase.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335769964 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL vil forvandle dit soveværelse og give dig den ultimative komfort og stil. Sengen har ikke kun et smukt design, men er også designet med din komfort i tankerne.

Den slidstærke stofbeklædning giver sengen et elegant og rent look, samtidig med at den sikrer åndbarhed og holdbarhed. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeoplevelse, mens du nyder den fremragende rygstøtte.

Det mest imponerende ved denne seng er dog det farverige LED-lys, der omgiver sengen. Skab en hyggelig atmosfære i dit soveværelse med et tryk på en knap og nyd en afslappende tid før sengetid.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og tilpasningsevne. Kombineret med den hudvenlige topmadras får du den perfekte kombination af støtte og komfort for en god nats søvn.

Bemærk, at sengen leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Med en imponerende størrelse på 180×200 cm vil denne kontinentalseng med LED-lys være det perfekte centrum i dit soveværelse og tilbyde dig den luksus og komfort, du fortjener. Oplev drømmesøvnen med denne fantastiske seng fra vidaXL.

Scroll to Top