vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof gråbrun

4.292 kr.

Få en god nats søvn i luksus med vores moderne kontinentalseng med indbygget LED-lys. Gør din søvnoplevelse unik og komfortabel.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765840 Kategori:

Den moderne og elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk gråbrun farve er det ultimative valg til dit soveværelse. Med denne seng kan du skabe en afslappende atmosfære og nyde komforten og luksusen ved en god nattesøvn.

Sengens stof er ikke kun stilfuldt, men også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer lang holdbarhed. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse den til din foretrukne position og nyde optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen.

Det mest iøjnefaldende ved denne seng er de farverige LED-lys, der skaber en magisk stemning i rummet. Med LED-striberne kan du tilpasse belysningen til din stemning og skabe et unikt look i dit soveværelse.

Madrasen med pocketfjedre er af høj kvalitet og sikrer en behagelig søvn. Fjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt materiale og tilføjer ekstra komfort og blødhed til din soveoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes. Til montering følger der en brugervenlig manual med, der gør det nemt at samle sengen.

Skab en oase af ro og komfort i dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Dette smukke møbel vil ikke kun forbedre din søvnkvalitet, men også tilføre en stilfuld og moderne touch til dit hjem. Giv dig selv den luksus, du fortjener, og invester i denne elegante kontinentalseng i dag.

Scroll to Top