vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof gråbrun

4.613 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. LED-lys, stilfuldt design og premium stof gør dette til det perfekte valg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765871 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 180×200 cm er den perfekte kombination af stil, funktionalitet og komfort. Med sit stilfulde design i gråbrun stof vil denne seng blive det fornemme fokuspunkt i dit soveværelse og skabe en beroligende atmosfære.

Sengen er ikke kun en fryd for øjet, men også utroligt behagelig at ligge i. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse den efter din egen komfort og rygstøtte, hvilket gør det ideelt til læsning eller tv-kiggeri i sengen. Med det farverige LED-lys kan du skabe en stemningsfuld belysning i dit soveværelse og tilføje et strejf af elegance til din indretning.

Denne kontinentalseng kommer med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og komfort. Pocketfjedrene er kendt for deres høje kvalitet og evne til at absorbere støj og stød, hvilket giver dig en uforstyrret nattesøvn. Den medfølgende topmadras er beklædt med hudvenligt stof, der gør den blød og behagelig at ligge på.

For at sikre en problemfri montering leveres sengen med en brugervenlig manual. Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Sengen er designet med praktiske funktioner såsom et USB-stik til opladning af dine enheder, men bemærk, at USB-strømkilden ikke medfølger.

Opgrader dit soveværelse med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL, og nyd en god nattesøvn i stil og komfort. Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med denne moderne og funktionelle kontinentalseng med LED-lys, der kombinerer design og komfort på en fantastisk måde.

Scroll to Top