vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof gråbrun

3.060 kr.

Forkæl dig selv med en luksuriøs kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og elegant design vil denne seng give dig den ultimative komfort og stil i soveværelset. Bestil nu og få den bedste nattesøvn nogensinde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739669 Kategori:

Oplev en himmelsk søvnoplevelse med vores smukke og funktionelle vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant gråbrun farve. Denne seng vil ikke kun være det perfekte fokuspunkt i dit soveværelse, men også sikre dig en god nats søvn hver gang.

Denne kontinentalseng er designet med et slidstærkt stof, der både har et rent og moderne udseende og samtidig er åndbart og holdbart. Med en praktisk justerbar sengegavl kan du nemt tilpasse din siddehøjde og opnå den perfekte rygstøtte, når du vil læse eller se tv i sengen.

Det mest unikke ved denne seng er dens farverige LED-strip, som giver dig mulighed for at skabe en hyggelig atmosfære i soveværelset med et blidt og farverigt lys. Den indbyggede madras med pocketfjedre er af høj kvalitet, og sikrer optimal støtte og komfort. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket bidrager til en uforstyrret søvnoplevelse.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og tilføjer ekstra blødhed og komfort til din søvn. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og problemfri.

Denne kontinentalseng med LED-lys er ikke kun en seng, men en investering i din søvnkvalitet og velvære. Med et USB-stik for nem opladning og en elegant gråbrun farve, vil denne seng ikke kun forbedre dit soveværelses udseende, men også give dig den ultimative søvnoplevelse. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med vidaXL kontinentalsengen.

Scroll to Top