vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl lysegrå

3.116 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Elegant design, komfortabel madras og holdbart fløjl – din nøgle til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335737485 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn kombineret med luksus og komfort. Sengen leveres med en blød fløjlsoverflade i en elegant lysegrå farve, der ikke kun tilføjer stil til dit soveværelse, men også giver en behagelig fornemmelse, når du ligger ned.

Med en justerbar sengegavl kan du nemt tilpasse din position og finde den optimale støtte, når du læser eller ser tv i sengen. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en skræddersyet støtte til din krop og absorberer støj og bevægelse, så du forbliver uforstyrret hele natten.

Den mellemhårde støtte på madrassen giver den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til enhver søvnstilling. Topmadrassen er blevet designet med fokus på hudvenlighed og holdbarhed, så du kan nyde en blød og behagelig overflade, der yder ekstra beskyttelse til din madras.

Med sengens solide konstruktion af fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner samt det elegante design, vil denne kontinentalseng ikke kun forbedre din søvnkvalitet, men også være et smukt supplement til dit hjem. Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Med dette komplette sæt, der indeholder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, er du klar til at opleve den ultimative søvnoplevelse. Uanset om du slapper af efter en lang dag eller vågner op frisk og veludhvilet, vil vidaXL kontinentalsengen med madras være din trofaste ledsager i din søgen efter den perfekte søvn. Dan et opgrader dit soveværelse med denne luksuriøse seng i dag.

Scroll to Top