vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrøn

3.382 kr.

Få en følelse af luksus i soveværelset med vores elegante kontinentalseng i fløjl mørkegrøn. Ergonomisk design og premium komfort i fokus.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335737523 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 100×200 cm vil revolutionere din søvnoplevelse og forvandle dit soveværelse til et sandt paradis af komfort og luksus. Det bløde fløjlstof, der udgør både sengens ramme og madrasbetrækket, er ikke kun behageligt at røre ved, men det tilføjer også et strejf af elegance og stil til din indretning. Sengegavlens justerbare højde sikrer optimal rygstøtte, uanset om du foretrækker at læse en god bog eller se din yndlingsserie i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du ikke kun en exceptionel støtte og komfort, men også en fantastisk holdbarhed og støjdæmpning, der sikrer uforstyrret søvn hele natten. Den mellemhårde fasthed er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven, og den sikrer en stabil og behagelig liggeposition hele natten.

Topmadrassen, der er hudvenlig og slidstærk, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng. Med sin yderst bløde overflade og fyld af skum er den med til at optimere din søvnkvalitet og give dig en følelse af vægtløshed, der inviterer til dyb og afslappende søvn.

Denne kontinentalseng med madras leveres i en pakke, der indeholder alt, hvad du behøver for at samle den nemt og hurtigt. Den kommer med en brugervenlig manual, der sikrer, at du kan nyde din nye seng på ingen tid. Oplev en ny dimension af komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med madras og gør din søvn til en oase af velvære og afslapning. Livet er for kort til dårlig søvn – invester i din komfort og velvære med denne eksklusive seng i dag.

Scroll to Top