vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrå

4.245 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i blødt fløjl. Den perfekte løsning til en god nats søvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335737556 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrå

Gør dig klar til en helt unik og luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i elegant mørkegrå fløjl. Denne seng er skabt til at bringe komfort og stil ind i dit soveværelse på en helt exceptionel måde.

Forestil dig at synke ned i det bløde og luksuriøse fløjlsmateriale, der omslutter sengens ramme og sengegavl. Fløjl er ikke kun behageligt at røre ved, det tilføjer også en sofistikeret og eksklusiv touch til dit soveværelse, som vil få dig til at føle dig som kongelig.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din kropsform. Dette sikrer ikke kun solid støtte, men også en forstærket følelse af vægtløshed, der får dig til at svæve hen imod drømmeland.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en fast og stabil soveunderlag, især for dem der sover på maven. Du vil opleve en perfekt balance mellem komfort og støtte, hvilket vil sikre dig en optimal nattesøvn hver eneste nat.

Topmadrassen af blød skum med hudvenligt stofbetræk tilføjer en ekstra lag af luksus og beskyttelse til din seng. Du vil føle dig indhyllet i ren velvære, mens du drømmer sødt på denne skræddersyede kontinentalseng.

Tag din søvn til nye højder med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl mørkegrå og oplev den ultimative kombination af luksus, komfort og stil. Giv dig selv den gave, du fortjener, med denne drømmeseng, der vil forvandle dit soveværelse til et oase af ro og velvære.

Scroll to Top