vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrå

4.119 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Max komfort og stil til en overkommelig pris. Bestil nu og sov som en konge.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335738344 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrå, Pris: 4491.00. Drømmer du om en luksuriøs og komfortabel nattesøvn? Så er denne kontinentalseng fra vidaXL det ultimative valg for dig. Med sit elegante design og luksuriøse fløjlsoverflade i en smuk mørkegrå farve vil denne seng ikke kun forvandle dit soveværelse, men også din søvnoplevelse.

Den bløde fløjlsbeklædning af 100% polyester tilføjer en følelse af luksus og komfort, som vil omslutte dig og berolige din krop og sind efter en lang dag. Sengegavlen, med justerbar højde, tilbyder ikke kun en elegant finish, men giver også den perfekte støtte, når du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen.

Madrasen med pocketfjedre kombinerer høj kvalitet og holdbarhed samtidig med, at den tilpasser sig din kropsform og sovestilling. Den mellemhårde støtte sikrer, at din ryg holdes i en korrekt position, hvilket er ideelt for dem, der foretrækker at sove på maven. Den medfølgende topmadras er ikke kun hudvenlig, men sikrer også en ekstra lag af komfort og beskyttelse for din madras.

Denne kontinentalseng er ikke kun et møbel, men en investering i din søvn og dit velvære. Lad dig forføre af den elegante fløjlsoverflade, den komfortable madras og det luksuriøse design, og forvandl din søvnoplevelse til en sand drøm hver nat. Opgrader dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen i mørkegrå fløjl og oplev en nattesøvn som aldrig før.

Scroll to Top