vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl lyserød

3.284 kr.

Få en drømmesøvn med vores elegant fløjlsseng i lyserød nuance. Ideel til en stilfuld opgradering af dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739439 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med madras i lyserød fløjl på 100×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en harmonisk og luksuriøs søvnoplevelse. Den bløde fløjlsbeklædning skaber en fortryllende følelse af elegance og komfort, mens den polstrede sengegavl kan justeres i højden for at sikre optimal rygstøtte under læsning eller tv-kiggeri.

Madrasen med pocketfjedre tilbyder en høj kvalitet af støtte og tilpasning til din krop, hvilket sikrer en god nats søvn med minimal støj og forstyrrelser. Med en mellemhård fasthed er denne madras ideel for dem, der foretrækker stabilitet og komfort, især dem der sover på maven.

Topmadrassen i hudvenligt stof sikrer ekstra beskyttelse og komfort for din søvnoplevelse. Den slidstærke overflade af topmadrassen er både blød og behagelig at ligge på, hvilket giver dig den perfekte afslapning efter en lang dag.

Denne kontinentalseng kommer i en romantisk lyserød farve, fremstillet af holdbare materialer som polyesterfløjl, massivt lærketræ og krydsfiner for langvarig brug. Pakken indeholder alt hvad du behøver for at samle din drømmeseng nemt og problemfrit.

Skab en oase af ro og komfort i dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i lyserød fløjl. Med sit stilfulde design og høje kvalitet vil denne seng ikke kun forbedre dit soveværelses udseende, men også give dig den optimale støtte og velvære, du fortjener. Gå ikke glip af chancen for at opleve en drømmende søvn hver nat med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top