vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkegrøn

3.192 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i fløjl. Oplev en unik natoplevelse og vågn frisk hver dag. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335738643 Kategori:

Denne imponerende vidaXL kontinentalseng med madras i målene 90×190 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en dyb og afslappende søvnoplevelse. Sengen er designet med en smuk fløjlsoverflade i en fortryllende mørkegrøn farve, der tilføjer en luksuriøs og elegant touch til ethvert soveværelse.

Det bløde og behagelige fløjlsmateriale skaber en fortryllende fornemmelse, når du ligger i sengen, og det er kendt for sin holdbarhed og komfort. Sengen har en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden for at tilbyde optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres fremragende kvalitet og evne til at absorbere støj og stød. Den mellemhårde støttetype giver dig den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør denne seng ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og komfort til din soveoplevelse. Tasken med pocketfjedre og skumfyld sikrer optimal støtte og tilpasning til din krop.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Med en nem monteringsproces og en detaljeret brugermanual inkluderet vil du have din nye kontinentalseng klar til brug på ingen tid.

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med denne vidaXL kontinentalseng med madras i en fortryllende mørkegrøn farve. Lad dig fordybe i en verden af komfort og stil med denne luksuriøse seng, der vil forvandle dit soveværelse til et oase af ro og velvære.

Scroll to Top