vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl mørkegrå

3.027 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng i fløjl. Luksuriøst design, skræddersyet komfort og holdbarhed. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335738647 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionen 90x200cm er designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse. Forestil dig at glide ind i sengen efter en lang dag og føle dig omfavnet af blødheden fra det elegante mørkegrå fløjlsmateriale. Fløjl er kendt for sit luksuriøse og behagelige touch, der vil berolige dine sanser, mens du hviler.

Sengens sengegavl er ikke kun praktisk, den er også justerbar i højden, så du kan finde den perfekte position til afslapning og læsning. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du nyde en tilpasset støtte, der formes efter din krop og sikrer minimal støj og bevægelse, så du forstyrres mindre af din partners bevægelser om natten.

Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer dig den rigtige balance mellem fasthed og komfort, ideelt til dem, der sover på maven. Topmadrassen er designet med hudvenligt stof og skum, der giver ekstra beskyttelse og komfort, så du kan vågne op hver morgen følelsesfrisk og veludhvilet.

Sengen har en elegant mørkegrå farve og er lavet af holdbare materialer som fløjl, massivt lærketræ og konstrueret træ, der sikrer langvarig holdbarhed og stil. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Med denne vidaXL kontinentalseng med madras investerer du ikke kun i din søvnkvalitet, men også i din overordnede komfort og velvære. Skab dit eget fredelige tilflugtssted med denne luksuriøse seng, der er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse hver nat. Sørg for at følge den medfølgende brugermanual for en problemfri montage og nyd din nye drømmeseng i mange år fremover.

Scroll to Top